Tudósítás az elmúlt hétvége kardvívó eseményeiről

Tudósítás az elmúlt hétvége kardvívó eseményeiről

II. GKK Reménység körverseny UTE 2013. november 9-10.


 Hasonlóan az első állomáshoz, ezúttal is 6 döntős helyezésnek tapsolhattak a KVSE szurkolói. 5 versenyzőnkben a győzelem lehetősége is ott van, s reméljük legjobb formájukat ismét az OB-n futják az egyéni és csapatversenyeken. Addig azonban még további 3 állomáson lehet gyűjteni az érmeket. A június 1-én megrendezendő OB-ig még sok edzésen nyílik lehetőség a vívástanulásra.

Részletes eredményeink:

Gyermek fiú kard: 3. Baaken Mátyás

1 találat hiányzott Matyinak, akárcsak legutóbb 2 alkalommal, de a 2 érem ezúttal is sikerült, sőt az újoncok között először vívhatott aranyéremért.


Újonc fiú kard: 2Baaken Mátyás

                      6. Mogyorósy Márton   

Marci ezúttal 6. lett, ami nem rossz, de azért várjuk már az első KVSE-s házi döntőt.


Serdülő fiú kard: 5. Kovács Marcell

                         7. Kis Bertalan    

Kovács Marci ismét a serdülők között villogott, másodszor lett az idősebbek között finalista. Vívása ezúttal is biztató jeleket mutatott a jövőre nézve.

Kis Berci ismét visszatért a döntőbe, ahonnan legutóbb hiányzott (bár ez kivételnek számított). Tőle a későbbiekben még fényesebb érem várható.

  

 

Serdülő leány kard:  2. Kern Bianka

Bianka ezúttal is ezüstösen csillogott, s már csak 1-2 találat hiányzik az aranyéremhez. Az elődöntőben aratott magabiztos győzelme, korábbi „mumusa” felett mutatja, hogy tudása mellett önbizalma is erősödik.

 

S hogy ne maradjon ez a hétvége sem KVSE-s aranyérem nélkül, arról edzőjük, Decsi Tamás gondoskodott amszterdami sikerével.

Az olimpiai stadion előtti Citroen szalonban impozáns körülmények között aratott közönségsikert parádés akcióival. A 13 ország részvételével zajló FIE szatelit versenyen ezúttal senkinek sem sikerült megszorítania.

  

November 17-én, a mai vasárnapon a bécsi nemzetközi versenyen igyekezhetnek rutint és győzelmeket szerezni versenyzőink, akik szép számmal vágtak neki a küzdelmeknek.


Hajrá KVSE!!!