Decemberi hétvége KVSE színekben

 Három helyszínen léptek pástra a KVSE versenyzői december 7-én és 8-án.

Legtávolabb hat kadett kardvívónk szerepelt a németországi Göppingenben, s bizony a döntős helyezésektől is ők voltak a legmesszebb. A nemzetközi megmérettetésben egyenlőre marad a rutinszerzés, mint feladat. A világversenyeken való esetleges szereplésre - melyre titkon a hazai eredmények alapján gondolhattunk, - legkorábban 2015-ben kerülhet sor. Remélhetően jól felkészült, esélyes versenyző képviselheti majd klubunkat a válogatottban.

Párbajtőrözőink Szolnokon szerepeltek az Olimpici versenysorozat újabb állomásán, s Majnik Roland ismét bizonyította, hogy korosztálya legjobbjai közé tartozik, ezúttal is a döntőbe jutott.

Olimpici újonc párbajtőr: 5. Majnik Roland, KVSE


Decsi Tamás Brnóban melegített az Országos Bajnokságra a Sokol Kupán, ahol már tavaly is rajthoz állt, s 2013-ban megvédte bajnoki címét.

 

December 14-én pénteken az UTE-ban kezdődik az év utolsó, s egyben legrangosabb hazai versenye, az Országos Bajnokság. Szombaton a Sportcsarnokban egész napos küzdelem keretében dőlnek el a bajnoki címek. A férfi kard küzdelmei a 32-es táblán 10.30-kor kezdődnek. Az év eredményes versenyzőinek és edzőinek jutalmazása is a nap során történik. A serdülő érmes versenyzőnk, Kornéth Emese 17.15-kor FIE vívófelszerelést vesz át. 19.45-kor Decsi István a vívósport Mesteredzői díjazottjaként szerepel.

Hajrá KVSE!